Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Viimeinen lomapäivä


KUVA: Lainattu netistä.

JEP. Siinä se oli kesäloma. Säiltään surkea viimeinen viikko älköön saako unohtamaan, mitä kaikkea mukavaa lomaan kuitenkin mahtui: dvd-leffoja ja jokin oikein salileffakin, mafiaa, murhakirjoja, mökkivierailuja, Sgt Pippurin 40-v paita tuli perille, Sisiliaa, vespaa, uimarantapäiviä. ystävien tapaamisia.

TÄNÄÄN ryhdistäydyin ja irroitin parvekkeen lukon, joka oli jumissa. On jotenkin miehinen olo. Kotihommista en voi ylpeillä, paitsi että hoitelin kuitenkin taloyhtiön asioita asiallisesti.

ETTÄ hyvillä mielin. Ei herkojärkytyksiä.

MITÄS TULI ITSELLE luvattua ennen lomaa? Että hirmuiden työdrive pysähtyy. Pidin päätöksen. Tai sitten olen vain tullut vanhaksi :-) Koulasiat ovat saaneet olla. Mitä nyt on tullut piipahdettua työpaikalla. Oli rekrytointia, ovien avaamisia ja hälytysten tarkastamista. Laskin, että noin neljän päivän verran. Karhuan ne takaisin. Luokanopettajalehti on lähetetty taittoon. WSOYN:n kansiosta olen työstänyt viimeistä auki olevaa media-osuutta. Fullanin seminaareihin on kerääty viisautta. Ja olen avannut Pedagogiikka-blogin. Mutta muuten ihan rauhallista.

Ei kommentteja: