Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, marraskuuta 03, 2007

"Tätä blogia kannattaa seurata"



ARVATKAA. hivelikö, kun tärmäsi netissä tällaiseen tekstinpätkään. " Tätä blogia kannattaa seurata Sunnuntai, lokakuu 28th, 2007 in Blogitoimittajalta by verkkosemma,

Martti Hellström väitteli muutama vuosi sitten otsikolla Muutosote (väitöskirja on saatavilla sähköisessä muodossa). Hän on sen koomin (ja epäilemättä jo ennen sitä) ollut kysytty asiantuntija kouluelämän ja koulutuspolitiikan muutosta ja tulevaisuutta käsittelevissä tilaisuuksissa. Hellströmin sanottava kumpuaa vahvasta otteesta reaalimaailmaan. Hellströmin Pedagogiikkaa ja koulutuspolitiikkaa -blogin alaotsikko kuvailee sisältöä: “Kokeneen peruskoulumiehen monologeja pedagogiikasta ja koulupolitiikasta.” Termit haltuun saman ajattelijan blogissa Pedagogiikan aakkoset."

EI NIIN avantgarde-runolijaa, etteikö kriitikon arvostelu kiinnostaisi. Ei niin itsenäistä bloginpitäjää, etteikö jonkun kehut tuntuisi mukavalta. Eli kiitos vaan kovasti Blogitoimittajalle.

ON PYHÄINPÄIVÄ, ja taivaalta tihkuu lunta. Vespa on viety katoksen alle. Maanantaina talvihoitoon. Upeaa, että nyt on pari pyhäpäivää, jolloin voi vähän tasata hengitystä. Ja naputella lystikseen. Tein "Reksit remonttiin"-virtuaalisen koulutusohjelman kehittämishankesuunnitelman, katsoin koulutusvideon ja kirjoitin kurssin keskustelupalstalle läksytehtävän.

Kun ilta hieman pimenee, lähdemme vaimon kanssa viemään kynttilöitä hautuumaalle. Kaunis tapa.

Ei kommentteja: