Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 18, 2007

77 %

KUVA: Juha Hyvärinen

AURORAN KOULUN sukon alainen osa henkilöstöä on ensimmäisenä kouluna ollut mukana ns. tulospalkkiokokeilussa tämän kalenterivuoden ajan. Maksimitulospalkkio on Espoossa 5 % henkilökunnan palkkasummasta. Työnantaja määrittelee palkkion suuruuden sen mukaan, kuinka hyvin koulu on saavuttanut yhdessä tulosyksikön kanssa asettamansa kehitystavoitteet.

Tänään olin kolmannessa suunnitelman toteutumista koskevassa neuvottelussa virastossa. Esittelin oman arviomme tavoitteiden toteutumisasteesta ja arvion tueksi keräämäni dokumentit. Koulun esitykseen ei tehty muutoksia, joten opettajamme, avustajamme, rehtori ja koulusihteeri saavat jaettavakseen 77% tuosta 5 %:n palkkasummasta. Kunkin työtekijän osus potista määräytyy sen mukaan, kuinka monta työpäivää hän oli vuoden aikana töissä. Aurorassa on sovittu, että päiväpalkkio on kaikilla samansuuruinen.

Lopullinen palkkion suuruus nähdään tammikuussa tilinauhasta. Oman arvioni mukaan sen pitäisi olla koko vuoden töissä olleelle noin 800-1000 € miinus verot.

Ei kommentteja: